Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Halil Kalabalık ve beraberindeki akademisyenlerden oluşan heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

İki kurum arasında devam eden işbirliği projeleri ve Hukuk Fakültesi özelinde geliştirilmesi planlanan projeler üzerine değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, üniversitemiz çatısı altında bir Hukuk Fakültesi’nin olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek “Hukuk fakültesi ile iş dünyasının hukuki ve bürokratik sorunlarının çözümüne yönelik işbirliği çalışmalarına her zaman açığız. Üyelerimizin mutlaka profesyonel destek almaları gereken uzmanlık gerektiren sorunları olabiliyor, bu konularda genel bir tespit çalışması ve sektörel analizlerin ardından eğitim ağırlıklı projelerde birlikte çalışmak isteriz” diye konuştu.

Hukuk fakültesi Dekanı Halil Kalabalık ise  ‘’ SATSO üyelerine teknik destek yanında, sosyal alanlarda karşılaştıkları sorunları gidermek için katkı verebileceğimiz her türlü çalışmanın destekçisi olmaktan memnuniyet duyarız” dedi.

Haber Tarihi : 5/12/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::