Kocaeli  Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleştirilen törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Doğu Marmara İlleri valileri, ticaret ve sanayi odası başkanları iştirak etti.

 “7’nci Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu”nda  sektör ödülleri kategorisinde 13 firmaya ödül verildi. Sakarya’dan ağaç ve ağaç ürünleri mobilya sanayi sektöründe faaliyet gösteren Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A. Ş. Ödül aldı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  törende ödül alan tüm firmaları tebrik ederek bölgesel ölçekte ülkemizin geleceğine çok anlamlı değerler sunan 7. Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde Sakaryalı SATSO üyesi Sarp İnşaat firmasının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Kösemusul bölgesel ulusal ve uluslararası ölçekli başarılara imza atan Sakaryalı firmaların her geçen gün çoğaldığını ifade ederek “Bu başarılar bizim geleceğe dair ufkumuzu genişletirken hedeflerimiz ve vizyonumuz çerçevesinde umudumuzu da yeşertiyor. Böyle vizyoner firmalarımızın artması ve tüm üyelerimize örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 19/12/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::