Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde aralarında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un da olduğu Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça kalabalık bir heyet ile yapılan ziyaret ve istişare toplantısında ülke ekonomisi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  söz konusu ziyaret ve istişare toplantısının olumlu geçtiğini belirterek şunları dile getirdi: “81 il ve 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza ekonomik meseleler hakkında görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk.  Sakarya’mız Türkiye’nin altın kenti olmaya aday önemli illerinden biri. Bu bağlamda ilimizin hak ettiği seviyelere gelebilmesi, ekonomik, ticari, sosyal ve kültürel alanda örnek bir kent olabilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Tarihi : 22/12/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::