Sakarya İlinde Engelli bireyler alanında faaliyet gösteren Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na ve destek veren diğer kurum kuruluşlara teşekkür plaketi verdi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO Aralık ayı olağan meclis toplantısından önce gerçekleştirilen plaket törenine SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ Yönetim Kurulu Üyeleri Meclis Üyeleri iştirak etti.

Türkiye’de ilk defa TRAP sporu branşını Bedensel Engelli Sporculardan oluşturarak bu alanda farkındalık yaratmaya gayret eden Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü yetkilileri ve engelli sporcular SATSO ailesine katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak şunları dile getirdiler:

“Engelli üyeleri trap müsabakalarına hazırlamak amacıyla gerçekleştirilen girişimler neticesinde trap için gerekli sandalyelerin alınmasına katkı sağlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, 1. OSB Müdürlüğü, 2. OSB Müdürlüğü ve müsabakalardaki forma ve fişek ihtiyacını karşılayan SATSO Üyesi Özkursan FirmasıVE tüm sponsorlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Engelli sporcuların filografi sanatı ile kuş figürlerinden oluşan el emeği anlamlı plaketleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve meclisi duygulandırdı.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Trap Sporunun Bedensel Engelli Bireylerin de yapabileceğine olan inancımızla ülkemiz ve ilimizi en iyi şekilde temsil edebileceklerinden yola çıkarak Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü’ne destek verdik. Sosyal sorumluluk anlamında, ilimizin temsil edilmesi anlamında büyük önem taşıyan bu sportif faaliyete katkı sağlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Konu ile yakından ilgilenen SATSO Meclis Üyesi Yusuf Murat Emir ise projenin çok özel ve anlamlı bir proje olduğuna dikkat çekerek “Ülkemizde bir ilk olan   Trap Sporunu yapabilen sayılı birkaç ülkeden olmanın heyecanı içinde ülkemizin temsiliyeti bizleri mutlu eder,  Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü’ne çalışmalarına desteğinizin devamını diliyoruz” dedi.

 

Haber Tarihi : 26/12/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::