İlimizdeki Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında ve sosyal yaşamın gerekliliği bilinci ile hizmet eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, sanatseverlere yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Bu bağlamda, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten Türk Müziği Topluluğu yarın akşam Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan konser için son hazırlıklarını tamamladı.

2008 yılında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında amatör sanatseverlerin katılımı ile kurulan ve her geçen yıl çalışmalarını başarı ivmesini yükselten SATSO Türk Müziği Topluluğu  “Hicaz Vakti” konulu repertuvarı ile Sakaryalı sanatseverlere seslenecek.

KÖSEMUSUL’DAN DAVET

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul; “Şehre kültürel katkı anlamında da çalışmalarımız sürdürülüyor. Yine beğeniyle izleneceğine inandığımız konser, 12 Şubat 2015 Perşembe günü (Yarın) saat: 20.00’de Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek konsere tüm SATSO üyeleri ve Sakaryalılar davetlidir.’’ dedi.

Haber Tarihi : 11/2/2015