Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve ilimizdeki kadın ve genç girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından yükseltmek amacıyla kurulan kadın ve genç girişimciler 2015-2017 döneminde görev yapacak kurullar TOBB’dan onay alarak görevlerine başladı.

Buna göre;

Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, Başkan Yardımcısı Öykü Köprülüoğlu,  Serap Yılmaz, Sevgi Yazarkan, Özlem Tömekçe, Halide Bölükbaşı, Makbule Sözduyar, Fatma Fidan, Elif Taşdemir Taşçıoğlu, Serpil Tepe, Nazan Güngörsün, Neslihan Bayrak, Hülya Baran, Elem Bektaş, Dilek Arıcanlı

Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Alican Sak, İcra Komitesi Üyeleri;  Hakan Yaprak, Erdem Ercan, Ömer Öner, Cemil Saltık, Hakan Arslan, Erdem Kamışoğlu, Oğuzhan Şimşek, Bilal Arabacıoğlu, Sefa Tever, Merve Memiş, Davut Ür, Engin Tumbaz, Özkan Altmışsekizoğlu, Muhsin Cevherli

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu ilk olarak Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “ Odamız Kadın ve Genç Girişimciler kurullarının kamuoyunda örnek, kurumumuzun itibarını gözeten, farkındalık yaratan ekipler olacağına inanıyorum. Kurullarımızla birleştirici, çözüm odaklı bir anlayışla çok önemli, çok güzel projelere imza atacağız. Bizler mesai arkadaşlarıyız. Bu kente hizmet ederken sağduyumuzu ve birleştirici özelliğimizi ön plana çıkararak güçlü bir sinerji oluşturmalıyız. Görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Kadın Girişimciler İcra Komitesi başkanı Zehra Dirim ise kadın girişimciler kurulu olarak Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceklerini ifade ederek verimli ve faydalı çalışmalar yapmayı planladıklarını ifade etti.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Alican Sak ise ‘’Üreten ve ihraç eden Sakarya’nın dinamoları olmak hedefindeyiz. SATSO gibi büyük bir kurumu temsil ediyor olmanın sorumluluğu ile çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

 

Haber Tarihi : 3/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::