Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylarının Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretleri devam ediyor.

Sakarya Milletvekilliği yolunda aday adaylığını açıklayan; Cevdet İzmirli, Levent Ulusoy, Ahmet Orhan, Resul Dalkıran, Ali karakaş, Yunus Barik ve Bilgehan Doğru Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek devam eden seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Söz konusu ziyaretlerde konuşan Başkan Kösemusul, aday adaylarına milletvekilliği için çıktıkları hizmet yolculuğunda başarılar dileyerek gelişen bir Sakarya profilinde vizyon sahibi, geleceği görebilen, sinerji yaratan, çözüm odaklı ve birleştirici bir ekiple çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Kösemusul konuşmasının devamında “Tabiri caizse, önümüzdeki dönem, Sakarya için harman zamanı başlayacak” diyerek üzerinde çalışılan, kafa yorulan, işbirliği ile projeler yürütülen birçok alandaki uygulamaların doğru bir sistemle planlanarak icraata geçirilmeye başlayacağını ifade etti.

Aday Adayı Dr. Cevdet İzmirli

Milletvekili Aday Adayı Dr. Cevdet İzmirli, “7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde milletvekili aday adayıyım. Tüm sorunları biliyorum çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur önemli olan takip etmektir. Meslek hayatım boyunca, sağlıklarını ve canlarını teslim ettiler, Allah’ın izniyle halkımı hayal kırıklığına uğratmamak için çalıştım çabaladım, inşallah bundan sonra ülkem adına mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek için hizmet edeceğim.” dedi.

Aday Adayı Levent Ulusoy

Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy ise 2023’ün Lider Türkiye’sinde Ticarette ve Sanayide lider şehir Sakarya olması konusunda birçok projesinin bulunduğunu ve atacakları her adımda en aktif bir şekilde rol oynayıp Sakarya’nın çok daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağını dile getirdi. Ulusoy ayrıca “Sakarya iş dünyasının içinden biri olarak sorunların takipçisi olacağım” dedi.

Aday Adayı Ahmet Orhan

Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orhan, “En genç erkek aday adayı olarak tüm enerjimle vizyonumla şehrimize ve ülkeme hizmet vermek istiyorum. Mesleğim gereği Sakarya iş dünyasını temsil etmekten de adına memnuniyet duyacağım. Ekonomisi ve iş dünyası itibariyle ülkemizde parlayan bir yıldız olan Sakarya’nın çıtasını yükseltmeyi hedefliyorum” dedi.

Aday Adayı Yunus Barik

Milletvekili Aday Adayı Yunus Barik çalışmaları hakkında bilgi vererek Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda gece-gündüz çalışmaya devam edeceğini belirterek iş dünyasında edindiği tecrübeleri siyasi platformda hizmet olarak değerlendireceğini ifade etti.

Aday Adayı Resul Dalkıran

Milletvekili Aday Adayı Resul Dalkıran, “Sakarya'ya ve Sakarya'lıya her zaman sahip çıkmaya çalıştım, hizmetlerine, ihtiyaçlarına severek koştum. Sakaryalı olmaktan onur duydum Daha fazla hizmet amacı ile Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Aday Adayı Ali Karakaş

Milletvekili Aday Adayı Ali Karakaş “Uzun yıllardır beri aktif ve dışarıdan siyasetin içerisindeyim. Bizler kadere boyun eğmiş insanlarız. Rabbim nasip etmeden hiç bir şey olmaz. Halkımıza teşkilatımıza güveniyoruz. Sakarya’ya hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Aday Adayı Bilgehan Doğru

Milletvekili Aday Adayı Bilgehan Doğru,“ Bizim tek amacımız var, O da hemşehrilerimizin gönlüne girebilmek ve Sakarya’ya layıkıyla hizmet etmek. Onun için omuz omuza vereceğiz. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber Tarihi : 5/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::