Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Türkiye Gençlik Vakfı Sakarya Temsilci Salih Kaya ve yönetimini makamında ağırladı.

Vakıf çalışmaları ile ilgili SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a bilgi veren Vakıf Başkanı Salih Kaya, ilimi ve bilim anlamında kaliteli bir gençliğin yetişmesi adına gayret edeceklerini belirterek “Yetişmelerine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğumuz gençlerin Batı medeniyetlerine, Türkiye’ye ve İslam alemine yön veren bir nesil olması yolunda çalışacağız.” dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi Salih Kaya ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul “Biz il olarak yeni Türkiye’nin gelişen Sakaryasıyız. Yeni Türkiye ile bambaşka bir vizyona sahip olacağız. Bu süreçte gençlerin dünyaya bakışları, olayları muhakeme edebilme yetileri, öngörüleri, kültürümüze, inancımıza hakim olmaları ile ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.

Bizim üreten, icat çıkaran, sorgulayan, girişimci yeni bir nesle ihtiyacımız var ve sizleri ve gayretlerinizi görünce, bu beklentileri karşılayacak bir gençlik yetiştiğini görüyorum. Türkiye Gençlik Vakfı’nın da bu minvalde çalışmalarını desteklemekten memnuniyet duyacağız. Manevi duygu felsefesinde çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Gönül işleri bereketi ile gelir, bereketiniz bol olsun.” dedi.

 

Haber Tarihi : 6/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::