Başkan Kösemusul “İş dünyası temsilcileri olarak hizmet nöbetindeyiz”

Yaklaşan genel seçimler dolayısıyla milletvekilliği aday adaylığını açıklayan isimler Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretlerine devam ediyor.

Sakarya Milletvekilliği yolunda aday adaylığını açıklayan; Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayları; Ali Türkmenoğlu, Ömer Erdem, Mahmut Tandoğan, Levent Samrıoğlu, İsmail Gündoğdu, Ömer Fatih Bölükbaş, Fevzi Şensoy, CHP Milletvekili Aday Adayı Elif Başer,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek devam eden seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Söz konusu ziyaretlerde süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kösemusul, aday adaylarına milletvekilliği için çıktıkları hizmet yolculuğunda başarılar dilediğini belirterek “Yeni Türkiye vizyonunda lokomotif olacağına inandığımız ve bu doğrultuda ilerleyen Sakarya’nın ve iş dünyasının sorunlarını iyi algılayıp çözüm odaklı paydaşlarımız olması bizleri memnun edecektir. Bizim Sakarya olarak güçlü bir temsile ihtiyacımız var. Bizler hizmet nöbetindeyiz. Hizmet ettiğimiz süreçte ilimiz için en iyisini gerçekleştirmek amacımız. Sakaryamız için desteğini ve sinerjisini paylaşacak, kentimizin çıtasını yükselterek rekabet gücünü artırmaya katkı sağlayacak tüm erklerle ortak vizyon çerçevesinde hareket edecek tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili aday adayı Ömer Erdem zafer ahlakı denilen bir şey var adaylığımız hizmet etmek amacıyladır. İlimize ve ülkemize aday olsak da olmasak da her şekilde hizmet edeceğiz. Bizimki medeniyet sevdasıdır. Dünyada adaletin nizam edileceği bir sistemin kurulacağına inanıyorum.” Dedi.

Aday Adayı Mahmut Tandoğan ise Ankara bürokrasisi konusunda Sakarya’nın sorunlarını en iyi şekilde ileterek çözümüne katkı sağlamak hedefinde olduğunu belirtti.

Aday adayı Levent Samrıoğlu ise Sakarya’nın hem tarım hem sanayi sektöründe önemli bir paya sahip olduğunu belirterek fındık ihracatından örnek verdi. Samrıoğlu Sakarya’nın fındık ihracatında ve üretiminde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek bunun gibi diğer argumanların da güçlü bir potansiyel teşkil ettiğini ve söz konusu avantajların değerlendirilmesi için gayret edeeğini ifade etti.

Aday Adayı İsmail Gündoğdu, Sakarya’da farklı alanlarda yatırımlar ve üretimlere yönelmek gerektiğini ifade ederek özellikle ihracat kalemlerinin çeşitlendirilmesi ile, ülkemiz ve ilimizin ihracat hedeflerine ulaşabileceğini belirtti.

Aday Adayı Ömer Fatih Bölükbaş ise Sakarya’nın teknoloji üretim üssü ve silikon vadisi olarak değerlendirilmeye müsait bir bölge olduğunu dile getirerek “Teknolojinin her alanda ihtisaslaşması önemlidir. Dünya genelindeki dijital gelişmeleri yakından takip edip üretecek potansiyelimiz olduğuna inanıyorum, pazarlama stratejilerimizi geliştirmeliyiz” dedi.

Aday Adayı Fevzi Şensoy,  ticaretin içinden gelen ve iş adamlarının yaşadığı sorunları yakından bilen birisi olarak, ilimiz ticaret ve sanayisinin gelişmesi iş dünyasının rahat bir nefes alabilmesi için gayret etmek amacında olduklarını belirtti.

Milletvekili Aday Adayı Ali Türkmenoğlu “Eğitim alanında birikimlerimi uluslararası hukuk ve ülkeler arası ilişki ve istişare tecrübelerim var. Bunları ülkeme ve ilimin menfaati için çalışmaya hizmet etmek hedefindeyim.”

Milletvekili Aday Adayı Elif Başer ise büyüyen ve gelişen bir Sakarya ile karşı karşıya olduklarını belirterek güçlü bir vizyon ile bu gelişime katkı sağlamak hedefinde olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

Haber Tarihi : 10/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::