SATSO Başkanı Akgün Altuğ: “Öne geçebilmek için farklı olmalısınız”

 

Hacıköy İlköğretim Okulu 6.Sınıf öğrencileri, SEBAP Projesi kapsamında Okul Müdürü Mehmet Yumak, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mesut Kurt ve İngilizce Öğretmeni Faruk Okulu ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'u  ziyaret ettiler.

           

Nitelikli İnsan Gücü ve Girişimlik

SATSO Başkanı Akgün Altuğ tarafından ağırlanan Hacıköy İlköğretim Okulu öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersinde yer alan “Nitelikli İnsan Gücü ve Girişimlik” konusunda bilgiler aldılar.

 

Öğrencilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, başarılı olmak için çok çalışmak ve hedefleri iyi belirlemek gerektiğine dikkat çekti. Öğrencilerden gelen soru üzerine kendi firmasının başarı öyküsünü anlatan Altuğ, üç işçi ile başladıkları girişimlerinin bugün 2 bin 300 kişilik dev bir yatırıma dönüştüğünü belirterek, bunu gerçekleştirirken sektörde en iyi olma vizyonu, dünyayı doğru anlama, insanların ihtiyaçlarını belirleme ve zamana ayak uydurma stratejileriyle hareket ettiklerini söyledi. Başkan Altuğ, en iyi olmanın çalışmak ve rekabete dayanabilmekle mümkün olabileceğini ifade etti.

           

Türkiye ekonomisine yön veren sanayiciler olarak hedeflerinin, daha fazla insana iş vermek ve ülkemizi daha yaşanabilir bir düzeye getirmek olduğunu belirten SATSO Başkanı Akgün Altuğ, “Beraber koştuklarınıza fark yarattığınızda öne geçebilirsiniz ve organizasyonunuz iyi ise her şeye yetişirsiniz” dedi.

 

Ziyarette öğrencilerin sorularını da cevaplayan SATSO Başkanı Altuğ, başarılı olmak isteyen insanların öğrencilik hayatlarında sosyal yanlarını ve insan ilişkilerini geliştirmek için müzik, spor ve sanatla uğraşmaları tavsiyesinde bulundu.

 

Hacıköy İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yumak, ziyaret nedeniyle SATSO Başkanı Akgün Altuğ'a ve SATSO çalışanlarına öğrencileri adına teşekkür etti.

 

Haber Tarihi : 5/4/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::