Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimler dolayısıyla milletvekilliği aday adaylığını açıklayan isimler Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretlerine devam ediyor.

Sakarya Milletvekilliği yolunda aday adaylığını açıklayan; Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayları; Ahmet Mehmetaliağaoğlu, Ali Ateş, Hüseyin Rahmi Akyüz, Melik Hayri Çetinkaya,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek devam eden seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Söz konusu ziyaretlerde konuşan Başkan Kösemusul, “Bizler şehrin gelişimine yön veren önemli bir kurumun çatısı altında hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda ilimizin çıtasını yükselterek önümüzdeki süreçte lokomotif olacağına inandığımız Sakaryamızı Yeni Türkiye’ye hazırlamak için çalışıyoruz. Biz gayretliyiz, hizmet paydaşlarımızın da aynı heves ve azimle bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Kendi dinamiklerinin karar alarak yön verdiği daha güçlü bir Sakarya inşa etmek hedefiyle, hizmet ortağımız olacak tüm milletvekili aday adaylarına başarılar diliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah hepimize duasını alacağımız işler, görevler nasip etsin” dedi.

Aday Adayı Ahmet Mehmetaliağaoğlu

Milletvekili Aday Adayı Ahmet Mehmetaliağaoğlu, siyasetin halkın talepleri için bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek “Bizler birer neferiz, mücadele ruhu ile hizmet etmeyi hedefliyoruz. Rakip değiliz davanın hizmetindeyiz” dedi.

Aday Adayı Ali Ateş

Milletvekili Aday Adayı Ali Ateş Sakarya’nın ilerlemesi ve gelişimine katkı sağlamak arzusunda olduklarını belirterek “Hepimiz Sakarya için çalışıyoruz, bundan sonra da öyle olacak” dedi

Aday Adayı Hüseyin Rahmi Akyüz

Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Rahmi Akyüz ilimizin kültürel zenginliğinin önemli bir kazanım olduğuna dikkat çekerek “Sakarya bir ensar kentidir. Her milletten her bölgeden insana ev sahipliği yapan hoşgörüye sahiptir. Biz de bu kentte siyasetle sivil toplumu kucaklayarak hizmet etmek hedefindeyiz” dedi

Aday Adayı Melik Hayri Çetinkaya

Milletvekili Aday Adayı Melik Hayri Çetinkaya ise birlik ve beraberlik içinde ilimizin refahı için çalışmayı hedeflediğini belirterek Sakarya’nın sahip olduğu potansiyelin aktif hale gelmesi için gayret etmek amacındayım” dedi.

Haber Tarihi : 17/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::