90. yılını geride bırakan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel olarak düzenlediği Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’ne hazırlanıyor.

27 Mart Cuma Günü SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek ödül törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, il protokolü, meslek komiteleri, meclis üyeleri, çevre illerin oda ve borsa başkanları ve çok sayıda davetlinin iştirak etmesi bekleniyor.

 Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, İhracat olmak üzere üç ana kategoride ödüllerin verileceği törende ayrıca Özel Ödül Kategorisinde; Marka, Performans, Spor, Ar-Ge, İstihdam, Girişimcilik Çevre, Eğitim alanlarında da SATSO Özel Ödülleri sahiplerini bulacak.

Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; “Sakarya’nın Yıldızları Töreni SATSO camiası olarak gurur günümüz olacak. Geleneksel Sakarya’nın Yıldızları ödül töreni için heyecanımız büyük. İş dünyasının düğünü olarak nitelendirdiğimiz bu özel gecemiz için hazırlıklarımız yoğun olarak devam ediyor.

Sakarya’mıza ve üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek, üyelerimizin haklarını gözetmek adına yerel ve ulusal platformda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sakarya’nın Yıldızları Ödül Törenimizi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle 27 Mart 2015 Cuma günü saat 19.00’da Odamızda gerçekleştireceğiz. 

Her geçen gün artan itibarımızla üyelerimizin ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda hizmetlerimizi devam ettirirken şehrimize hizmet edip gururumuz olanları hep birlikte alkışlayacağız.’’dedi.

Haber Tarihi : 20/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::