Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti, MHP ve CHP İl Teşkilatlarını ziyaret etti. İl Başkanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Kösemusul, “Ortak hedefimiz, şehrimizi çok daha ileri seviyelere hep birlikte taşımaktır. Seçim sürecinin sonunda kazananın Sakarya’mız olmasını arzuluyoruz.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sırasıyla Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayça Taşkent’i il teşkilatlarında ziyaret etti.

Kılıç: Her zaman beraberiz
Sakarya’nın potansiyeli ve gelişiminin değerlendirildiği AK Parti ziyaretinde konuşan Başkan Fevzi Kılıç, SATSO’nun Sakarya için çok önemli bir kurum olduğunu vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıç, “SATSO, şehrimizin hızlı gelişimine en çok katkı veren kurumların başında geliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize önemli yatırımlar kazandırdık, kazandırmaya da inşallah devam edeceğiz. Her zaman beraberiz.” derken Başkan Kösemusul, Başkan Kılıç’a teşekkür etti. Kösemusul, “Sakarya’mızı hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Sakarya’mız için harman zamanı olarak tabir ettiğimiz bu sürecin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bülbül: Güçlü temsil istiyoruz
MHP İl Başkanı Levent Bülbül, SATSO ziyaretinden mutlu olduklarını dile getirerek Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Sakarya’nın sorunlarının bilincinde olduklarını aktararak çalışmalarından bahseden Başkan Bülbül, “MHP teşkilatı olarak şehrimizin tüm sorunlarını tespit ettik. Seçimlerle birlikte şehrimizi daha güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Başkan Bülbül’e başarı dileklerini ileten Başkan Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak şehrimizin tüm dinamikleri ile ortak hedefimiz, Sakarya’mızı çok daha ileri seviyelere hep birlikte taşımaktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Taşkent: Sakarya Daha Hızlı Gelişmeli
SATSO Başkanı Kösemusul ve Yönetim Kurulu son olarak CHP İl Başkanı Ayça Taşkent’i ziyaret etti. Sakarya sanayisinin değerlendirildiği ziyarette konuşan Başkan Taşkent, Sakarya için önemli projelere sahip olduklarını aktararak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Taşkent, “Sakarya’nın gelişiminin daha planlı ve düzenli bir şekilde olması gerektiğini düşünüyoruz. Sakarya daha çok yatırım almalı” derken SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “Biz, şehrimizin sanayi geleceğini çok dikkatli planlıyoruz. Çevre hassasiyetlerimizden asla taviz vermiyoruz. Sakarya’mız daha çok yatırım almalı evet ve biz şehrimizi hazırlamalıyız. Seçim sonunda tek kazanan Sakarya’mız olsun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 25/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::