Güroğulları Restaurant'da gerçekleştirilen toplantıda 31. Meslek Komitesinin bir yıllık faaliyetleri değerlendirildi. 

Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda 31. Meslek Komitesi Başkanı Murat Korkmaz; göreve geldikleri ilk günden itibaren birçok çalışmaya imza atıklarını, meslektaşlarının sorunlarının takipçisi olduklarını ve tüm meslektaşlarının rahat çalışmaları için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Komite üyeleri göreve geldikleri bir yıllık süre içerisinde meslek grubu üyelerinin ve meslektaşlarının yararına çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini belirterek, Avrasya'nın en büyük dijital ve teknoloji platformu “CeBIT Bilişim Eurasia” Fuarı'na katılımlarını sağladıklarını ve bu vesile ile meslek grubu üyelerinin teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

SATSO Meclis Üyesi ve Komite Üyesi Behlül Bayrak ise bu bir yıllık süre içerisinde ayrıca Tüketici Hakem Heyetinde elektronik ve telekomünikasyon faaliyetleri gösteren meslektaşlarının temsil edilmesini sağladıklarını ifade ederek bu çalışmaların sonuçlarının da oldukça verimli olacağına inandıklarını dile getirdi.

31. meslek komite üyeleri ayrıca meslektaşlarının ortak bir sorunu olan kontör dolandırıcılığı ile de mücadele ettiklerini de belirterek İl Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde kontör dolandırıcılığına karşı mücadele ederek mesleğin layıkıyla yapılmasına gayret ettiklerini ifade ettiler.

Komite üyeleri ayrıca, komite faaliyetlerinin gerçekleşmesinde her zaman destek veren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkürlerini sunarak bundan sonraki süreçlerde de desteklerini beklediklerini dile getirdiler.

Haber Tarihi : 6/4/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::