Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde 8 ili kapsayan projenin Türkiye ayağında sanal fuarlar devam ediyor.

İlki inşaat sektöründe gerçekleştirilen Sanal Fuar uygulamasının ikinci etabında tarım ve gıda teknolojileri sektörüne yönelik bir fuar düzenlenecek.

Bir yılı aşkın süredir çalışmaları devam eden, Karadeniz Havzası ülkeleri arasındaki ticaret bağlantılarının geliştirilmesini amaçlayan ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye temsilcisi olduğu "Sanal Fuar ve Ticaret Ağı Projesi”nde, ikinci sektörde de başarılı bir çalışma hedefleniyor.

Firmaların uluslar arası ticaretteki gelişimine yönelik önemli bir adım olan Sanal Fuar ve Ticaret Ağı Projesi’nde ikinci sana fuar olan Agrofoodtech 2015 fuarına proje koordinatörü olarak Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da iştirak edecek.

Önceki fuardan farklı olarak Agrofoodtech Fuarı’nda sanal fuarın yanı sıra aktif normal stand uygulamalı bir fuar da katılımcılara sunulacak.

İki ayrı etkinlik olarak gerçekleşecek AgroFoodTech Fuarı 23-30 Nisan 2015 tarihleri arasında FoodTech e-EXPO’ (http://foodtech2015.virtualfairs.eu/. Ve 26-30 Nisan tarihleri arasında da ‘AgroTech e-EXPO’ (http://agrotech2015.virtualfairs.eu/) ‘Linklerinden takip edilebilecek. Online etkinliğe katılım ücretsizdir ve kullanımı kolay bir web site yardımıyla basit adımlarla tamamlanabilir

Fiziksel aktif fuar da İDMA 2015 - 6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı/adıyla  ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) koordinatörlüğünde İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

AgroFoodTech katılımcılara fiziksel bir fuarın tüm işlevlerini online çevrede sağlayacak. Katılımcılar Extra bir ücret vermeden ve seyahat etmek zorunda olmadan ofislerinden sanal stantları yürütebilecekler.

Haber Tarihi : 21/4/2015
PAYLAŞ
Son Haberler ::