Saadet Partisi Milletvekili Adayları; İsmet Aksoy, Eyüp Yıldırım, Suat Çillioğlu, Fikret Özer, Gürbüz Pertev, Oğuzhan Coşkun, Abdullah Satır’ı misafir eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sakarya için yeni bir dönem başlıyor. Bulunduğu konum ve sahip olduğu avantajlar itibarıyla Sakarya Türk ekonomisi ve iş dünyasının cazibe merkezi ve yükselen yıldızı olacaktır. Bu doğrultuda çalışan, hizmet amacıyla gayret gösteren tüm vekil adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi. 

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakından oluşan Saadet Partisi Milletvekili Adayları, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili adayı ismet Aksoy, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi arasında gerçekleştirilen ittifaka dikkat “Tabanımızda olumlu yer bulan birlikteliğimizin gücü ile omuz omuza çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız günümüz Türkiye’sinde yaşanan temel sıkıntıları gidermek hedefiyle mecliste temsiliyet elde etmektir” dedi. Aksoy konuşmasının devamında Türk sanayinin geleneksel işçilikten sıyrılarak teknoloji tabanlı bir yapıya bürünmesi gerektiğini vurgulayarak teknolojiye ayak uydurmadan büyümenin gerçekleşemeyeceğini ifade etti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi vererek; “Göreve geldiğimizde 2 olan OSB sayısını şu anda 7’ye yükselttik. Amacımız düzensiz çarpık sanayileşmenin önüne geçerek tarım alanlarında sanayileşmenin yayılmasını engellemektir. Biz iş dünyası temsilcileri olarak bizden sonraki nesillere karşı sorumluluğumuzun bilinci ile çevreye duyarlı büyümeden ve sanayileşmeden yanayız. Şehir erklerinin katılımı ile oluşturulan Çevre Komisyonumuz da bu hassasiyetle çalışmalarına özenle devam ediyor. Bulunduğu konum ve sahip olduğu avantajlar itibarıyla Sakarya Türk ekonomisi ve iş dünyasının cazibe merkezi ve yükselen yıldızı olacaktır. Sakarya için yeni bir dönem başlıyor. Bu doğrultuda çalışan, hizmet amacıyla gayret gösteren tüm vekil adaylarımıza başarılar diliyoruz’’ dedi

 

Haber Tarihi : 22/4/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::