Sigortacılığın geliştirilmesi, sigortacılık bilincinin oluşturulması amacıyla belirlenen “Sigortacılık Haftası” kapsamında düzenlenecek etkinlikler,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı başta olmak üzere Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi işbirliğinde, yarın başlıyor.

Etkinlikler Salı ve Çarşamba Kent Meydanı’nda

26-27 Mayıs tarihlerinde Kent Meydanı’nda düzenlenecek “Sigortacılık Haftası” programında AFAD bilgilendirme standı, İl Emniyet Müdürlüğü Kazalı Araç Simülatörü ve bilgilendirme standı, İtfaiye Müdürlüğü bilgilendirme standı, 112 Hızır Acil Hizmetleri bilgilendirme standı, Kızılay Sakarya Şubesi Kan bağış etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenci ziyaret programı, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin Deprem Tırı, SATSO standı etkinliklerde yer alacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Odamız 16. Meslek Komitesi çalışmaları neticesinde Yarınlarını Unutma sloganı ile gerçekleştirilecek etkinliklerde, Sakarya olarak gerek doğal afetlere karşı hazırlık gerekse sigortanın önemi konusunda paydaşlarımızla işbirliği çerçevesinde programlar planladık.   Bu doğrultuda Odamız öncülüğünde 26 – 27 Mayıs 2015 tarihlerinde İlimiz Kent Meydanı’nda; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi,  ilgili kurum ve kuruluşların katkı ve destekleriyle düzenlenecek “Sigorta Haftası Etkinliği”ne tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 25/5/2015