7.Meslek Komitesi (İklimlendirme Sistemleri ve Sıhhi Tesisatçılar) üyeleri tarafından yapılan ortak açıklamada; doğalgaza geçişte eski yıllara oranla ciddi bir yoğunluk yaşandığı belirtildi.

 

Doğalgazın ekonomikliğini bu kış döneminde daha yakından gören Sakaryalıların yaz ayını beklemeden tesisat dönüşümlerini şimdiden yaptırmaya başladıkları ifade edilen açıklamada; “Müşteri siparişlerinde azımsanmayacak oranda bir artış olduğuna, mart-nisan döneminde beklenen hareketliliğin üzerinde bir hareketlilik yaşandığına ve 2010 yılı için iyi sinyaller alındığına” yer verildi.

 

Doğalgaza olan ilginin artmasında gaz dağıtımı yapan şirket tarafından yapılan  kampanyaların ve tanıtım faaliyetlerinin de etkili olduğu belirtilen Meslek Komitesi üyeleri; “gerek abonelik bedelinin taksitle yapılması, gerekse evrak kargaşasına son verilip, kimlik fotokopisi ve elektrik/su faturaları ile abonelik işlemi yapılmasının ilimizde doğalgaz kullanımının hızla gelişmesinde önemli rol oynadığını” dile getirildi.

 

 

12 Ay'dan 24 Ay'a kadar vade seçenekleri

7.Meslek Komitesi üyeleri ayrıca, doğalgaz tesisatı yaptırmak isteyenlerin ödeme konusunda sıkıntı yaşamamaları ve ekonomide canlılık sağlanabilmesi için firmalar tarafından kredi kartına 12 aydan 24 aya kadar taksitler yapıldığına dikkat çektiler.

 

 


Soba ve Ocak kullanımında da tercih yine doğalgaz

Yaşanan yoğunluğun sadece kombi tesisatlarında olmadığı, doğalgazlı soba ve ocak kullanımında da doğalgazın tercih edildiğine vurgu yapan 7. Meslek Komitesi üyeleri; Özellikle ocak kullanımında bir yılda tesisat maliyetinin geri dönüşünün sağlanması nedeniyle, ısınmada farklı yakıtlardan istifade edilse bile, pişirme ve sıcak su temininde doğalgazın tercih edildiğini belirttiler.

 

7. Meslek Komitesi üyelerince yapılan açılamada son olarak; “Çevre dostu olan doğalgazın kullanımı yaşanabilir bir Sakarya, yaşanabilir Türkiye için çok önemlidir. Bu bağlamda tüm vatandaşlarımızı doğalgaz kullanmaya davet ediyoruz.”  ifadesine yer verildi.  

Haber Tarihi : 14/4/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::