Her sene birçok ülkeden farklı sektörleri buluşturan, ticaret ve işbirliği imkanları sunan Hannover Messe 19 Nisan 2010 tarihi itibariyle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.  

19-24 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan dünyanın en önemli endüstri ve sanayi fuarlarından biri olarak kabul edilen Hannover Uluslararası Sanayi Fuarı'na 20 m2'lik bir stantla ve dört personelle iştirak eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), bu stant aracılığıyla üyesi firmaların tüm bilgilerini fuar  ziyaretçileri ile paylaşıyor. Aynı zamanda bu stantta ilimizin tanıtımı yapılarak yatırım avantajlarımız uluslararası yatırımcılara anlatılıyor. 
 
SATSO,  ayrıca yaptığı organizasyon ile Hannover Sanayi Fuarı'na yaklaşık 50 kişiden oluşan bir heyetle iştirak ediyor. SATSO Heyetinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, SATSO Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyeleri, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyeleri, İlimizdeki Meslek Liselerinin temsilcileri ile iş adamları yer alıyor.  
 
20-24 Nisan 2010 tarihleri arasında (4 gece-4 gün) gerçekleştirilecek olan Hannover Sanayi Fuarı'nı ziyaret programı çerçevesinden SATSO Heyeti Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 20.04.2010 Salı günü saat 15:15 itibariyle hareket etti.

İzlanda'daki yanardağ patlaması nedeniyle Almanya'daki bir çok havaalanının ulaşıma kapalı olması sebebiyle SATSO Heyeti Hamburg Havaalanı'na inecek. Ardından karayolu ile Hannover'e geçilecek.

Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen fuara enerji iletimi, akışkan gücü, enerji, bilgi teknolojileri hizmetleri, laboratuar için vakum teknolojisi, yüzey teknolojisi ve nanoteknoloji, yenilenebilir enerji, üretim, otomasyon, süreç otomasyonu, endüstriyel otomasyon, yapı, enerji santralleri, bitki, sıkıştırılmış hava bileşenleri, tekstil, otomotiv yan sanayi, demirçelik, kimya, plastik sektörleri katılıyor.

Hannover Sanayi Fuarında B2fair İkili İş Görüşmeleri
B2Fair organizasyonu ile 20-22 Nisan tarihleri arasında  ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği Hannover Sanayi Fuarında,  ABİGEM Doğu Marmara tarafından ikili görüşme platformu organize edildi. 

Bu organizasyon çerçevesinde firmalarımız  yeni pazar bulma, kendilerini tanıtma, teknoloji transferi ve ticari iş birlikleri yapmak için firmalarla bir araya gelecek. Firmalar önceden belirlenmiş görüşme ajandaları ile yabancı firmalar ile yüz yüze görüşüp yeni iş birliklerine adım atabilecekler.

SATSO Heyeti 24 Nisan 2010 Cumartesi günü yurda dönüş yapacak.

Haber Tarihi : 20/4/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::