Halep'te yaşanan insanlık dramının yaralarını sarmak ve acıları bir nebze olsun paylaşmak amacıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Kızılayı Sakarya Şubesi arasında geçtiğimiz günlerde başlatılan "HALEP'Lİ KARDEŞLERİMİZE YARDIM KAMPANYASI" üyeler arasında gündem oluyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri HALEP'li kardeşlerimize  yardım için harekete geçmeye başladı. Yaşanan sıkıntılı günlerde yardım elini uzatan iş dünyası Halep halkının yanında durarak maddi ve manevi anlamda desteğini sürdürüyor.

İmzalanan protokol ile üyelerimizden toplanacak olan "Nakdi" ve "Ayni" yardımlar Türk Kızılayı tarafından Halep'e ulaştırılacak. 

Toplanacak nakdi yardımlar Sakarya Kızılay Şubesi'ne ait aşağıda verilen banka hesap numaralarına "HALEP" şerhi düşülerek şartlı bağış şeklinde yatırılacak.

Denizbank; TR29 0013 4000 0067 5220 0000 01
Ziraat Bankası; TR87 0001 0000 1900 0018 6853 88

Ayni yardımlar için Kızılay Sakarya Şubesi; 271 11 57, e-posta; [email protected]

Nakdi ve ayni yardımlar için bağış yapan üyelere Kızılay'a ait yardım toplama yetkisine haiz yönetim kurulu üyelerinin veya personelinin imzası bulunan "Dernek Geliri Alındı Belgesi" veya "Ayni Bağış Alındı Belgesi" şartlı bağış olarak kesilmek suretiyle belgelendiriliyor.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; dünyanın gözü önünde yaşanan soykırım katliamlar ve adaletsizliği Sakarya’nın görmezden gelmediğini ve gözlerini kapatmadan yardım yaptığını belirterek  “Yaşanan sıkıntılı günlerde yardım elini uzatan iş dünyamızın tüm mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Yardımseverliği, ümmet bilincini, kardeşliği göstermenin tam vaktidir. Halep'te yaşanan insanlık dramının yaralarını sarmak için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk Kızılayı Sakarya Şubesi işbirliğinde başlattığımız yardım kampanyasına son katılım tarihi 03 Şubat 2017 Cuma günü akşamı olup, tüm SATSO üyeleri ve Sakaryalıları destek vereceğine inanıyor SATSO camiası adına şimdiden destekleri için teşekkür ediyorum. 25 Ocak Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Meclis Toplantımızda da meclis üyelerimizle kampanyayı değerlendireceğiz” dedi.

Haber Tarihi : 23/1/2017
PAYLAŞ
Son Haberler ::