“Büyükşehir, SATSO ve SESOB'tan Sakarya'nın Geleceği İçin Güç Birliği Mesajı”


Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan SATSO heyeti SESOB Başkanı Hasan Alişan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ziyarette geleceğin güçlü Sakarya'sını şekillendirmek için güç birliği oluşturulmasının gerekliliği üzerinde durularak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

8 Mayıs Cumartesi günü yapılan 37. Olağan Genel Kurulun ardından yeniden Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanlığına seçilen Hasan Alişan'ı makamında ziyaret eden SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun temennisinde bulundular.  SATSO heyetinin ziyaretine  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'da eşlik etti.

Genel Kurulun ardından esnaf ve sanatkarların güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen SESOB Başkanı Hasan Alişan'ı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SATSO Heyeti, SESOB'un şehrimiz esnaf ve sanatkarlarına verdiği hizmetlerin yakından takip edildiğini, şehrimizin genel menfaatleri doğrultusunda ortak akıl ve kurumlar arası işbirliği ile bir çok projede ortak çalışıldığını ifade ettiler.

Sakarya'ya karşı sorumluklarının olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Biz hepimiz bu şehirde yaşıyor ve bu şehirde yaşayanlara karşı hizmet üretmemiz gerekliliği bilincini en iyi şekilde taşıyoruz. Halk bizden hizmet bekliyor. Hep birlikte el ele vererek, Sakarya için en iyi hizmeti vermeliyiz” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'da Alişan'a başarılar dileyerek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun da ifade ettiği gibi bu şehrin gelişmesi ve kalkınması adına görev yapan bizler, Sakarya'nın gelişmişlik seviyesini yükseltmek, daha iyi noktaya taşıyarak geleceğimizi sağlam temeller üzerine oturtmak için birlik olmamız gerekir” dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Alişan ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SATSO Heyetine teşekkür ederek, “ SESOB ve SATSO olarak güçlü bir ülke ve güzel bir Sakarya için bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu bağlamda Zeki Toçoğlu'nun bize rehberlik etmesi bizim azmimizi ve şevkimizi ziyadesiyle arttırmaktadır. Geleceğimizi inşa ederken, bizlerin bu birlik ve beraberliği Sakarya'ya çok büyük katkılar yapacaktır” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin bulunulması ile devam eden toplantı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.



Haber Tarihi : 13/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::