Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Hüseyin Atak, SATSO'ya veda ziyaretinde bulunarak kendisine gösterilen yakın ilgiden ve Oda tarafından  çalışmalarına yapılan katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Atak, devletimizin teveccühü ile yapılan atama kararını saygı ile karşıladığını belirterek Sakarya'da görev yaptığı süre zarfında önemli hizmetler ifa ettiklerini belirtti.

 

Sakarya'nın gelecek 5 yıl içerisinde Türkiye'nin gelişmiş ilk 10 ili arasında yer alacağına inancının tam olduğunu ifade eden Vali Atak, ilimizin sahip olduğu potansiyellerin doğru değerlendirilmesi ve var olan imkanların en verimli şekilde kullanılmasında ilimiz yöneticilerine büyük görevler düştüğünü belirtti. SATSO'nun her zaman hizmetlerde yönlendirici olduğuna da değinen Atak, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile yakın çalışma ve işbirliği içerisinde olduklarını, yaptıkları hizmetlerde her zaman destek verdiklerini ifade ederek bu destekler dolayısıyla Odamız Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, ilimizin menfaatleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda Valilik makamıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Sayın Atak'ın Ankara'ya atanması dolayısıyla Vali-Oda arasındaki ilişki tamamlanmış olmasına rağmen bundan sonraki süreçte Valimizin engin tecrübelerinden yararlanmak üzere sürekli temas halinde olacağız” diyerek karşılıklı iletişimin devam edeceğini belirtti.

SATSO  Yönetim Kurulu Başkanı ALTUĞ: “Sayın Valimiz Atak'a, İlimize yaptığı değerli hizmetlerden ve SATSO camiasına vermiş olduğu destekten dolayı şükranlarımızı sunar, yeni görevin kendisine  başarılar dileriz” dedi.

 

Vali Hüseyin Atak'ın Odamıza yaptığı veda ziyareti karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 17/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::