Sakarya Kent Konseyi Başkanı Arif Aruca ve beraberindeki Kent Konseyi Heyeti Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Sakarya Kent Konseyi Başkanı Arif Aruca, amaçlarının toplumun tüm kesimleriyle birlikte ortak projeler geliştirerek Sakarya'nın kültürel, sosyal ve ekonomik yapısına katkı sağlamak, kent vizyonunu ve hemşericilik bilincini geliştirmek olduğunu belirterek kurumlar arası işbirliği çerçevesinde kente hizmet etmeyi kendilerine ilke edindiklerini ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SATSO olarak ilimize hizmet etmek adına tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde önyargısız diyaloga büyük önem verdiklerini ve aynı perspektifte Kent Konseyi ile de ortak çalışmalarda bulunacaklarını dile getirdi.

SATSO Disiplin Kurulu ve de Kent Konseyi üyesi olan Tarık Pekererken de Kent Konseyinde SATSO temsilcileri olarak iki kurumsal yapı arasında işbirliği adına köprü olacaklarını ve kentin daha ileri seviyelere çıkması için ortak misyonda hareket etmek istediklerini belirtti.

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.  

Haber Tarihi : 17/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::