Anadolu illerine yönelik “Üreten Kentler Anlatıyor- Anadolu 2010” adında bir proje geliştiren Dünya Gazetesi'nin çalışmaları kapsamındaki illerden biride Sakarya.

 

Dünya Gazetesi yazı işlerli Müdürü İbrahim Ekinci, Yurt Haberleri Şefi Handan Sema Ceylan, gazete yazarlarından Dr. Rüştü Bozkurt ve Dünya Gazetesi Sakarya Temsilcisi Hasan Coşkun tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 2 gün boyunca ilimizin ekonomisini ve sanayi altyapısını inceleyecek olan ekibin ilk durağı ticaret ve sanayinin  kalbi SATSO oldu.

İlk gün çalışmaları kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Akgün Altuğ ile ilimiz ekonomisi hakkında geniş çaplı bir söyleşi yapan Dünya Gazetesi ekibi yine SATSO'da ilimizdeki bazı sanayi kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla yaklaşık üç saat süren bir toplantı gerçekleştirdiler.

 

Çalışmanın ikinci gününde ilimizdeki bazı resmi kuruluşları, OSB'leri ve sanayi kuruluşlarını ziyaret edecek olan Dünya Gazetesi ekibinin çalışması ile ilgili yazılar önümüzdeki günlerde geniş olarak gazetenin sayfalarında yer alacak.

Haber Tarihi : 25/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::