Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 15. Meslek Grubu'nda (Sağlık Kuruluşları,Eczaneler ve Parfümeri Ticareti)  faaliyet gösteren üyeler “Geleneksel Kaynaşma Kahvaltısı”nda bir araya geldi.

SATSO'nun 15. Meslek Komitesi tarafından organize edilen ve gelenek haline getirilmesi amaçlanan kaynaşma kahvaltısında komitenin bir yıllık çalışmaları değerlendirilirken sağlık sektörünün sorunları hakkında da görüşler ifade edildi.

Meslek grubu üyelerinin görüş ve önerileri doğrultusunda komitenin bundan sonraki çalışmalarına yön verileceği dile getirilen kahvaltılı kaynaşma toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.   

29 Mayıs 2010 Cumartesi günü,  Saat: 10:00'da Riada Otel'de yapılan  15. Meslek Grubu'nun Geleneksel Kaynaşma Kahvaltısı'na SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Güneş, Meslek Komitesi ve meslek grubunda faaliyet gösteren üyelerle basın mensupları iştirak etti.

Kahvaltıda meslek komitesinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Komite Başkanı Turhan Bölükbaşı, seçimlerinin ardından göreve gelen komitelerinin mesleki sorunları çözmek için büyük gayret gösterdiğini bu faaliyetlerinin önümüzdeki dönemde de yoğun bir şekilde süreceğini belirtti. Bölükbaşı; “Yaptığımız çalışmalara meslek grubumuzdaki tüm üyelerin destek vermesi bizi ayrıca motive ediyor. Kısa sürede çok önemli çalışmalara imza attık. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Çalışmalarımızda bizlere destek veren tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diyerek meslek grubu üyelerinin desteğinden güç aldıklarını ifade etti.  

Başbakanın Brezilya ve Şili seyahat programında yer aldığı için komitenin programına katılamayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'un selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Muzaffer Güneş; “SATSO'nun yaptığı ve yapacağı çalışmalar meslek komitelerinden geçer. Meslek Komitelerinin aktif çalışmalar içinde olması Yönetim Kurulumuzu mutlu etmekte ve de daha çok çalışmak için bizleri motive etmektedir. Dolayısıyla 15. Meslek Grubu ve Meslek Komitesinin bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek Yönetim Kurulu olarak komitelerin çalışmalarına her türlü desteği vereceklerini belirtti.

 

Meslek gurubu üyelerinin birbirleriyle tanışma, kaynaşma ve sohbet etme  fırsatı buldukları, mesleki sorunları ve çözüm önerilerini konuştukları Geleneksel Kaynaşma Kahvaltısı iyi niyet dilek ve temennileri ile öğlen saatlerinde sona erdi.  

Haber Tarihi : 31/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::