Avrupa ve Türkiye'de kutlanan KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde SATSO tarafından KOBİ Haftası konulu etkinlik programı düzenlenmiştir.

03.Haziran.2010 Perşembe günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans salonunda düzenlenecek olan programa katılım ücretsizdir.

KOBİ haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik programı 03.Haziran.2010 Perşembe günü sabah 10.00”'da “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” konulu seminer ile başlayarak olup, öğleden sonraki bölümde KOBİ'lerde Kurumsal Yapılanma”konulu seminer ile devam edecektir.

ABİGEM Eğitmeni Serap AYDER tarafından verilecek olan  Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Konulu  Seminer'in İçeriği: Aile Şirketleri ve Temel Karakteristikleri, Aile Şirketi Olmanın Avantajları ve Dezavantajları, Aile Şirketlerinde Yaşanan Yönetim Sorunları, Patron Hataları, Aile Şirketlerinin Yok Olma Nedenleri, Kurumsallaşma Nedir? Ne Değildir?, ile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Kurumsallaşmada Aile Anayasası konularından,

ABİGEM Müdürü Mehmet TURABİ tarafından verilecek olan KOBİ'lerde Kurumsal  Yapılanma Konulu Seminerin İçeriği:  Doğru Yönün Saptanması, Misyon, Vizyon, SWOT Analizi, Stratejik Yönetim ve Strateji Tespiti, Kurumsal Hedefler ve Performans Göstergeleri, Organizasyon Şemaları  konularından oluşmaktadır.

Program hakkında daha detaylı bilgi almak için: 264 291 03 00 dahili 1128- 1150 nolu telefonlar aracılığıyla ilgili kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Haber Tarihi : 1/6/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::