Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Komutan, Başkan Altuğ ve Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek SATSO Yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.

Sakarya’nın sosyo ekonomik durumu ve beşeri yapısı üzerine değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Altuğ, gerek üye sayımız gerek ekonomi ve istihdama katkımızla büyük odalardan biriyiz. Bu şehirde yaşayan insanların problemleri ile ilgili görüş bildirmek sorumluluğumuzdur. “ dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ayrıca, Sakarya olarak kendimize yeten etrafımıza taşan bir il olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla bir bütün halinde hareket etmeyi ve güçlü bir lobi oluşturmayı da hedefliyoruz. Bu çerçevede her zaman beraber, işbirliği içinde, güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu

Haber Tarihi : 10/5/2018