İlimizde faaliyet gösteren hurdacılar ve geri dönüşümcülerin sosyal donatılara sahip, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir alanda mesleki faaliyetlerini sürdürmek için başlattıkları çalışmalar devam ediyor.  

Bu çalışmalar kapsamında 5 Haziran Cumartesi günü Artvin Sanayi Sitesinde yapılan toplantıda hurdacıların ve geri dönüşümcülerin bir arada bulunacağı sanayi sitesi kurmak için yürütülecek çalışmaların esasları belirlenmeye çalışıldı.  

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ'unda iştirak ettiği toplantıda hurdacıların ve geri dönüşümcülerin mesleklerini sosyal donatılara sahip toplu bir alanda sürdürmeleri gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı. Mesleklerini daha iyi ifa edebilmeleri için ihtiyaca cevap verebilecek sanayi sitelerine ihtiyaç duyulduğu meslek temsilcileri tarafından da dile getirilerek yapılan çalışmalardan olumlu sonuçlar elde edebilmek ve çalışmalarda devamlılığı sağlamak için kurulan komisyonun ihtiyaçları net olarak tespit etmek için çalışacağı ifade edildi.  

Komisyonun çalışmaları neticesinde tespit edilen alansal talepler daha sonraki aşamada Büyükşehir Belediyesi ile değerlendirilerek sanayi sitesinin kurulacağı yer ve alansal büyüklüğü konularında karar verilecektir.  

Düzenli bir kent yaşamı için büyük önem arzeden mesleki Sanayi Siteleri oluşturulması çalışmaların olumlu neticelenmesi için ilgili sektörlerle SATSO öncülüğünde yapılacak toplantıların bundan sonraki süreçte de aşamalar halinde devam etmesi planlanıyor.

 

Haber Tarihi : 7/6/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::