SATSO'DAN  SMMMO'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

HEDEFİMİZ KURUMLARARASI EŞGÜDÜM VE KOORDİNASYONU SAĞLAMAK

 

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın  (SMMMO) önceki ay yapılan Olağan Genel Kurulu sonrası gerçekleştirilen seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Selattin Çakırsoy'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan SATSO Yönetim Kurulu  Başkanı A. Akgün Altuğ  ve  beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri hedeflerinin şehirde kurumlararası eşgüdüm ve koordinasyonu sağlamak olduğunu belirttiler.   

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri   SMMMO  Başkanı Selattin Çakırsoy'u ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik edip, yeni dönemde başarılar dilediler.

Göreve yeniden seçilen Çakırsoy  ve ekibini tebrik eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ “Oda olarak yaptığınız tüm çalışmaları ilgi ve takdirle takip ediyoruz. Bizler firmalarımızda iki kişiye güven duyarak işlerimizi yürütüyoruz. Bunlardan birisi elbette ki şirketlerimizin hesaplarını emanet ettiğimiz muhasebecileriz. Bu doğrultuda firmaların emin ellerde olması çok önemli. Bu konuda Odanızın meslektaşlarını yetiştirme ve mesleğin gerektirdiği bilgilerle donatma yönünde yaptığı eğitim faaliyetlerini çok önemli buluyor ve destekliyoruz. Yeni dönemde de bu başarılı çalışmalarınızı sürdüreceğinize yürekten inanıyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren SMMMO Başkanı Selattin ÇAKIRSOY  ise, “Oda olarak amacımız SATSO'nunda sürekli dile getirdiği gibi ortak akıl çerçevesinde  ilimize faydalı hizmetlerde bulunmaktır. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlere yenilerini ekleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni dönemde, yeni projelerimiz var ve kısa süre içerisinde bu projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımıza verdiğiniz katkı ve desteklerinizden ayrıca ve nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi. 

Haber Tarihi : 10/6/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::