Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten SATSO Türk Müziği Topluluğu 2019 yılının ilk konserine hazırlanıyor.

SATSO Türk Müziği Topluluğu, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel eserler ile musiki severlerin beğenisine sunacak.

 10 yılı aşkın süredir çalışmalar yapan koro; 14 Şubat 2019 Perşembe akşamı Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Türk Müziğinin eşsiz eserlerini Sakaryalılarla paylaşacak. Saat 20,00’de başlayacak SATSO Türk Müziği Topluluğu 14 Şubat Özel Konseri’ne tüm Sakaryalılar davetlidir.  

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakaryalıların konsere katılımından memnuniyet duyacaklarını belirterek “SATSO olarak ilimizin kültürel sosyal yaşamda da güçlenmesi adına gayret ediyoruz. Türk Müziği Topluluğumuzun ilk günden bu yana sürekli gelişen ve büyük bir özveriyle yürüttükleri çalışmalar da bunun bir göstergesidir. Amatör bir ruhla başlayan konserlerin bugün profesyonel bir noktaya ulaştığını görmekten SATSO ve Sakarya adına gururluyuz. 14 Şubat Perşembe akşamı SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek konserimizde tüm Sakaryalı hemşehrilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.” dedi

Haber Tarihi : 8/2/2019
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::