Söz konusu ziyarette konuşan Demokrat Parti İlçe Başkanı Faruk Kır, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'a yeni görevinde ve çalışmalarında  başarılar diledi.

Genç ama tecrübeli bir kadronun SATSO'nun yönetiminde yer alıyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Kır,  konuşmasının devamında Demokrat Parti olarak SATSO ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını ve SATSO ile işbirliği çerçevesinde ilimizin her türlü sorununu çözmek için birlikte hareket etmek istediklerini ifade etti.

Demokrat Parti Sakarya İl ve İlçe teşkilatı olarak ilimizin geçmişten bu yana birçok sorununun çözümünde yer aldıklarını belirten Faruk Kır, bugün ilimizde faaliyet gösteren birçok fabrikanın alt yapısının oluşturulmasına öncülük ettiklerini ve bundan sonraki süreçte de hizmetlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partiler üstü bir kurumun yönetimi olarak hedeflerinin ilimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda iktidar ve muhalefet ayırmaksızın işbirliği ve ortak akıl çerçevesinde hizmet etmek olduğunu ifade etti.   

Altuğ, SATSO'nun tüm siyasi partilere eşit mesafede ve siyasi partilerin üzerinde bir kurum olarak üyelerimizin, ilimizin ve ülkemizin kalkınması için ortak akıl ve güç birliği içinde hizmet eettiğini ve bu hizmet yolculuğunda görüş alışverişi ve fikir paylaşımının son derece önemli olduğunu vurguladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, konuşmasının devamında sorunların çözülebilmesi için şikayet etmek yerine çözüm üretmek mantığı ile hareket ettiklerini ve sorunların doğru bir şekilde çözülebilmesi için önemli makamlardaki etkin insanlarla birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Söz konusu ziyaret karşılıklı görüş alışverişi, iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.
Haber Tarihi : 18/8/2009
PAYLAŞ
Son Haberler ::