SATSO ile HSBC Bank arasında, nakit ihtiyacı olan Oda üyelerinin kullanımına sunulmak üzere “Sermayem Cebimde Kredisi” imzalandı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile HSBC Bank arasında daha önceden imzalanmış olan kredi protokolü günün şartlarına göre, uygun faiz oranları, vade ve ödeme koşullarını içerir şekliyle yeniden revize edildi.  İmzalanan yeni kredi protokolü ile nakit sermaye ihtiyacı bulunan Oda Üyelerine  “Sermayem Cebimde Kredisi” ile destek olunacak. Bu protokol kapsamında kredi kullanacak Oda üyeleri her yıl için 90 güne varan ödemesiz dönem belirleme imkanına sahip olacaklar.

 

SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen protokol imza töreni, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile HSBC Bank Adapazarı Şube Müdürü Tolga Belkıs ve banka yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Sakarya Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ yaptığı konuşmada “Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu güne 6 ayrı banka ile kredi protokolü imzaladık. İmzaladığımız her yeni protokolün üyelerimize birbirinden farklı avantajlar sağlamasını istiyoruz. Finans ihtiyacı olan tüm üyelerimizin bu protokollerden yaralanabilmesi için çalışıyoruz.” dedi.

 

HSBC Bank Adapazarı Şube Müdürü Tolga Belkıs ise imzalanan kredi protokolünün içeriği ile ilgili verdiği bilgilerde; “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, HSBC İşletme Bankacılığı'nın sunduğu “Sermayem Cebimde Kredisi” ile sahip oldukları konut ve dükkanları nakde çevirerek, ihtiyacını duydukları işletme sermayesine 10 yıla kadar uzanan vade seçenekleri ve aylık %1,04'ten başlayan faiz oranları ile sahip olabilecekler. KOBİ'ler Sermayem Cebimde Kredisi kullanarak hem yıllar içinde gayrimenkullerinin değer artışından faydalanabilecek hem de ihtiyaçları olan sermayeyi elde ederek kazançlarını katlayacaklar” dedi.

 

SATSO-HSBC Bank arasında imzalanan kredi protokolü kapsamında Odamız üyesi KOBİ'ler ayrıca spot, rotatif gibi nakit krediler ile teminat mektubu ve akreditif gibi gayri nakdi kredi imkanlarından, çek karnesi, şirket ticaret kartı, otomatik fatura ödemeleri ve üye işyeri uygulaması (POS) gibi HSBC İşletme Bankacılığı'na ait diğer ürünlerden de yararlanabilecekler.

 

SATSO ve HSBC Bank arasında imzalanan “Sermayem Cebimde Kredisi”, 10 yıla kadar vade ve aylık %1,04'ten başlayan faiz oranı imkanlarına ek olarak, alternatif fiyatlama ve geri ödeme imkanları da sunuyor. KOBİ'ler Sermayem Cebimde Kredisi ile nakit akışlarındaki dalgalanmalara paralel, her yıl için 90 güne varan ödemesiz dönem belirleme imkanına sahip olacaklar. Taksit ödemelerinde sorun yaşamayan firmaların, her yıl için 1 taksit dilimini karşılayan HSBC İşletme Bankacılığı böylece KOBİ'lere nakit sıkışıklıklarında yardımcı olmayı planlıyor. Bununla birlikte, Sermayem Cebimde Kredisi'nden faydalanan firmalar, taksitlerini düzenli ödemeleri durumunda, her geçen yıl düşen faiz oranları ve taksit tutarlarının da avantajını yaşayacaklar.  

- SATSO-HSCB Bank Ana Protokolü
- SATSO-HSCB Bank Ek Protokolü

Haber Tarihi : 22/6/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::