Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan SATSO heyeti, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen il kongrelerinin ardından göreve gelen AK Parti (AKP) İl Başkanı Davut Terzioğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Söz konusu ziyaretlerde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları gibi kurumların hizmet etmek amacıyla var olduklarını, SATSO olarak görevlerinin sadece üyelerinin değil aynı zamanda kentin müşterek sorunlarını çözmek olduğunu dile getirerek, ülkemizi ve ilimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yerel yönetimlerle işbirliği, ortak akıl ve güç birliği çerçevesinde bir sinerji yaratmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda Sakarya'nın sorunlarını çözmek için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ifade etti. Altuğ ayrıca Sakarya'nın gerek iktisadi hayatta gerekse sosyal hayatta yeniden yapılanması ve bir vizyon kazanabilmesi için yapılması gerekenleri atanmış ve şeçilmişlerden oluşan ortak bir çalışma platformunda görüşmek için çaba göstereceklerini belirtti.

İlimizin birlik ve beraberlik içinde yönetilmesi gerektiğini ve kentin hiçbir bölgesinin ya da ilçesinin birinin diğerinden farklı muamele görmesini asla kabul etmeyeceklerini, her zümreye eşit hizmet anlayışıyla yönetimlerin oluşmasının doğru bir hizmet anlayışı olacağına inandıklarını dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, ilimizin sorunlarının üzerine giderek bu sorunları adım adım tüm kurum ve kuruluşların çözüme katkı yaptığı bir anlayışla çözmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi. SATSO'nun partiler üstü bir oluşum olduğunu ve her siyasi partiye eşit mesafede bulunduğunu belirten Altuğ, ilin ekonomik ve sosyal gelişiminde lokomotif olan SATSO'nun şehri ilgilendiren her meselede söz söyleme hakkı olduğunu ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Davut Terzioğlu söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti İl Teşkilatı olarak sanayici, tüccar ve yatırımcının önünü açmak, gelişmelerini ve büyümelerini sağlamak için üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını dile getirdi. Terzioğlu ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan SATSO ile işbirliğine de her zaman açık olduklarını ve bu işbirliğinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.   

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan'da SATSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu güne kadarki hizmet anlayışlarından hep doğrudan yana olduklarını, şehrin menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yönde çalıştıklarını ifade etti. Şehir adına yapılan her güzel işten memnuniyet duyduklarını ve salt muhalefet olsun diye yapılan çalışmaları görmezden gelme anlayışını asla benimsemediklerini belirtti. Geçmişte olduğu gibi bu gün ve gelecekte de şehrin genel menfaatleri doğrultusunda gerek SATSO gerekse tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmeyi kendilerine vizyon belirlediklerini söyleyen Mehmet Erdoğan'a işbirliğini artırmak için daha çok bir araya gelmek gerektiğini belirtti. 
Haber Tarihi : 18/8/2009
PAYLAŞ
Son Haberler ::