Altuğ, “Sakaryaspor bu şehrin markası ve sosyal bir olgusudur diyorsak, destek vermek zorundayız. Kulübe kurumsal bir yapı kazandırmalı ve içinde bulunduğu problemlerden kurtulması için bir çıkış yolu bulmalıyız.”

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret etti.

 

SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de hazır bulunduğu söz konusu ziyarette konuşan Altuğ, Sakaryaspor'un yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Son dönemde kulübün sürekli yardımlarla ayakta duran bir yapıya büründüğünü ifade eden Altuğ, bu anlayışla işlerin yürümeyeceğini belirtti. Sakaryaspor'un toparlanması için bu şehrin dinamiklerinin bir araya gelmesi gerektiğini belirten Altuğ, “Sakaryaspor bu şehrin markası ve sosyal bir olgusudur diyorsak, destek vermek zorundayız. Kulübe kurumsal bir yapı kazandırmalı ve içinde bulunduğu problemlerden kurtulması için bir çıkış yolu bulmalıyız.” dedi

 

SATSO Yönetim kurulu Başkanı Altuğ, Sakaryaspor'un her zaman yanında olduklarını belirterek, “Sakaryaspor konulu bir toplantıda şehrin tüm dinamikleri bir araya gelerek, bir masa etrafında toplanmalı, bir plan dahilinde kulübe bir yol haritası çizmeliyiz. Vali bey ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile geçen gün bir aradaydık ve Sakaryaspor'un durumunu konuştuk. Nereden başlamamız gerekiyor bilmiyoruz. Sakaryaspor'un içinde bulunduğu kaostan kurtulması için bu şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Kulüp olarak içerisinde üniversitenin de yer aldığı bir toplantı düzenleyin. Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, biz ve bu şehrin dinamikleri bir araya gelelim ve Sakaryaspor için ne yapılması gerekiyor masaya yatıralım” dedi.

 

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Rauf Batuboylu yapacakları çalışmalarda SATSO'yu yanlarında görmek istediklerini belirterek destek istedi. “Birlik ve beraberlik içerisinde iyi ve kötüyü konuşarak kulübü içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için bir çözüm yolu bulmalıyız.  SATSO'nun ve değerli başkanının kulübe destek olmak için daima bir uğraş içinde olduklarını biliyoruz. Bu uğraşlarından ötürü teşekkür ederiz.” diyen Batuboylu, 11 Temmuz'da takımın idmana başlayacağını belirterek, “O güne kadar birlik beraberlik ortamını bulmamız gerek. Bunun içinde böyle bir toplantı çok yerinde olacaktır.” dedi.

Haber Tarihi : 29/6/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::