Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu , Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Tolga Ballık ve kurul üyeleri ,yeniden yapılanan genç girişimciler kurulu olarak, Sakarya adına yapılan güzel çalışmalara destek vereceklerini belirttiler.

Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Sakarya'da girişimci ruha ihtiyaç duyulduğunu söyledi ve üyelerden kamuoyuna örnek olmalarını istedi. Genç Girişimciler Kurulu  Başkanı Tolga Ballık da Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün suça meyilli çocuklar için yaptığı özel çalışmaya duydukları takdiri belirterek Genç Girişimciler Kurulu olarak SATSO Başkanı Akgün Altuğ'un bilgilendirmesiyle konuya dahil olmak istediklerini belirtti.  

Ballık  ‘'Sakarya'da  gelişim potansiyel i çok yüksek, ancak girişimcilik adına örnek çalışmalar yaparsak toplum  güzel gelişmeler daha hızlı yol alır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde oluşturulan ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nca görevlendirilen gen girişimciler kurulu üyeleri olarak, emniyet teşkilatımıza başarılar diliyor, daima yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz.''dedi

Haber Tarihi : 2/7/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::