Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’ne atanan Yiğit Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Altuğ, şehrin üreten bir kimliğe sahip olduğuna ve yeni Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarının hızla devam ettiğine dikkat çeken Başkan Altuğ, bu yatırımlarda altyapının ciddi öneme sahip olduğunu ve yatırımcının Sakarya’yı tercih etmesinde ciddi bir etken olacağına vurgu yaptı. OSB dışında üreticilerin yoğunlaştığı bölgelerin de altyapı gerekliliğini hatırlatan Başkan Altuğ, Yiğit Turan’a yeni görevinde başarılar dileyerek Sakarya için hayırlı olması temennilerinde bulundu.
SATSO Yönetim Kurulu Altuğ’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Genel Müdür Turan, işbirliği ve beraberlik kültürü içerisinde Sakarya’nın geleceğinin sağlam temeller üzerine inşa edileceğinin altını çizdi.
Haber Tarihi : 12/4/2021