Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri SATSO’nun 104. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir ahde vefa örneği gösterdi.

 Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası olarak 1917 yılında SATSO’nun kuruculuğunu yapan ve Kurucu Başkanı olan Sayın Şumnulu Hacı Mehmet Hilmi Efendi’nin kabrini ziyaret etti.

Ziyarete; SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Yüksel Avşar, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Ür, Semih Çokay, Hayrettin Kovacıoğlu ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz, SATSO Genel Sekreteri Teyfik Öztürk, Genel Sekreter Yardımcısı Mümin Haşil iştirak etti.

Erenler Mezarlığı’nda Şumnulu Mehmet Hilmi Aile Mezarlığında yapılan ziyarette Şumnulu Hacı Mehmet Hilmi Efendi SATSO Ailesi tarafından dualarla anıldı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Bugün 104. Yıl dönümümüzü kutluyoruz. Kurumsal hafızamıza ve kent hafızasının geleceğe taşınmasına her zaman değer verdik. Bu doğrultuda bugünleri görerek 104. Yıl gururunu yaşamamıza vesile olan Kurucu başkanımıza mezarı başında dua göndermek ve anmak istedik. O dönem için çok önemli, zor ve sorumluluk isteyen bir konuyu üstlenerek bugünlerimizin temelini atmıştır. Kendisini rahmetle ve minnetle anıyorum.

Geçmişten aldığımız eşraf kültürünü ve emanetini geleceğe taşımak bizim görevimizdir. SATSO, köklü geçmişinin izinden giderek hizmet kültürünü geliştirmeyi sürdürüyor. Her geçen yıl üyelerimizle aramızdaki güçlenen sinerji kentin tamamına yayılıyor.

Bu vesile ile bugüne kadar Odamıza çeşitli kademelerde emek ve hizmet vermiş yöneticilerimize, üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hayatta olmayanları da Kurucu Başkanımız nezdinde rahmetle anıyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 31/5/2021
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::