Anayasa referandumu nedeniyle çalışmalarını sürdüren CHP Genel Merkezi, milletvekillerine illeri paylaştırarak turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda CHP Sakarya İl Başkanı Cem Hatunoğlu ile birlikte Sakarya'da çeşitli ziyaretlerde bulunan CHP Milletvekili Tekin Bingöl, Murat Kara ve parti meclis üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret ettiler.

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Akgün Altuğ, Başkan Yardımcıları Muzaffer Güneş ve Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul edilen CHP heyeti üyeleri Sakarya'nın gündemi üzerinde görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili Tekin Bingöl, CHP İl Başkanı Cem Hatunoğlu'ndan TİGEM arazilerinin kiralanmasıyla ilgili bilgi sahibi olduklarını ve hayvancılığın bölgede gelişmesi adına SATSO Başkanlığında oluşturulan konsorsiyumun ihaleyi almasının gerçekçi olacağını belirterek;''Sadece referandum değil, Sakarya'nın sorunlarını da tekrar tespiti için istişarede bulunuyoruz. ‘' dedi.  Başkan Akgün Altuğ da teşvik alanında gelişmeler yaşanması gerektiğini anlatarak, Hayvancılık Organize Bölgeleri oluşturulması hususunda Sanayi Ticaret Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı yetki paylaşımı olması konusunu gündeme getirdi.

Haber Tarihi : 16/8/2010