SATSO 28. Meslek Komitesi Temizlik-Güvenlik-Müşavirlik-ve Danışmanlık Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta, Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Özden Doyuran, Emrullah Terzioğlu, Ekrem Seçkin'den oluşan komite üyeleri Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla makamında ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyarette konuşan Komite Başkanı Hüseyin Balta SATSO bünyesindeki meslek komiteleri arasında en çok çeşitli meslek guruplarının bir araya gelmesi ile oluşan bir meslek grubu olduklarını belirterek tüm iş adamlarına ve Sakarya'ya hizmet etmek için çalışan bir grubuz diye konuştu. SATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve meslek komitesi üyesi Özden Doyuran istihdam odaklı sorunlar yaşadıklarını belirterek hizmet sektöründe çalışıyor olmanın zorluklarının en belirgin olduğu meslek grubunda bulunduklarını dile getirerek bundan kaynaklı mesleki sorunlar yaşanabildiğini ifade etti.

Emrullah Terzioğlu OSB'lerin mevcut durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak OSB'lerin doluluk oranının artması ile bölgenin değerinin artacağını bu konuda sanayicinin bilinçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Komite üyeleri ayrıca 28. Meslek grubu üyeleri olarak tüm meslektaşlarının kayıt içi çalışmaya önem verdiklerini ve bu sorunun her geçen gün daha da düzeldiğini ifade ettiler.

Vali Mustafa Büyük, Organize Sanayi Bölgeleri ile yakından ilgilendiklerini ve alt yapısı tamamlanmış, çalışmaları bitmiş, parsellerin dolu olduğu OSB'lerin bölgenin ve ilin yatırımcılar açısından cazibesini artıracağını belirtti. Sakarya'nın gelişmesi ve markalaşması konusuna da değinen Vali Büyük Sakarya'nın markalaşmasında “Sakaryaspor”un önemli bir yeri olduğunu bunun sebebinin de başarıyı görmüş bir spor kulübü olması ve ülkemizdeki futbol kültürünün gelişmesi olduğunu dile getirdi.  “Kentin daha ileri gidebilmesi için olduğu gibi gerçeği tespit edip düzeltmeye yönelik çalışmak bizim görevimiz, her şey çok güzel sorun yok dediğimiz zaman ilerleyemeyiz, onun için durum tespitini doğru yapmak çok önemli, tespit etmezsek bir şey isteyemez hale geliriz.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 24/8/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::