SATSO Başkanı Akgün  Altuğ konunun firmalarımızca iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi .

‘'Firma ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmalarımız  Doğu Marmara ABİGEM ile irtibata geçebilirler. Katılım 10 kişi ile sınırlı.

Bu konuda işletmelerimiz eşleşme yapabilir, bu fırsatı daha iyi değerlendirebilir diyorum''

Görüşmelere katılacak olan sektörler; Maden, Makine, Metal, Döküm, Seramik, Cam, Hidrolik, Pnömatik, Soğutma Teknolojileri, Plastik, Kauçuk Teknolojileri, Kimya Sanayi, Kaynak Makinaları, Elektronik – Elektrik, Taşıma, Kaldırma, Depolama , Lojistik ve Endüstriyel Paketleme, Otomasyon ve Ölçme Sistemleridir.

Doğu Marmara ABİGEM yöneticileri de detay bilgi vererek şu konuları belirttiler.

‘'KOBİ'lere sağladığımız yurt dışında tanıtım, yeni iş birlikleri gerçekleştirmeye yönelik görüşmeler ve iş birliklerine hazırlanma süreçlerindeki danışmanlık hizmetlerimiz ile sektördeki firmalara iş fırsatları yaratmaktayız. Firma ikili iş görüşmelerine katılan firmalar,  görüşmelere katılan firmalar ile birebir görüşme, kendini tanıtma ve onları tanıma imkânına sahip olacaktır.

Firma ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmaların Doğu Marmara ABİGEM ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur. Katılım 10 firma ile sınırlıdır.

Ayrıca, oluşturulan firma profilleri Doğu Marmara ABİGEM'in ortağı olduğu yaklaşık 50 ülkenin bulunduğu Avrupa İşletmeler Ağı'nda yayınlanacaktır.''

Daha fazla bilgi ve kayıt için;

Doğu Marmara ABİGEM

Kocaeli Merkez Ofisi 

Pınar Özbay: 0 262 323 08 56 – 108

[email protected]

Yelda Kanpara: 0 262 323 08 56 – 106

[email protected]

Haber Tarihi : 24/8/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::