Yan sanayici KOBİ'lerin dış pazarlara yönlendirilmesi yoluyla ülkemiz ihracatının ülkeler ve ürünler itibariyle çeşitlendirilerek arttırılmasını sağlamak üzere, 2002 yılından bu yana düzenlenen İşbirliği Günleri Organizasyonunun 9.su 21-22 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecektir. Başta Otomotiv, Beyaz Eşya, Makine olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren sanayicilerle görüşmek isteyen yan sanayicilerimizin www.ito.org.tr ana sayfasında “IX. İŞBİRLİĞİ GÜNLERİ” başlığı altındaki taleplerini incelemeleri ve basın kiti içerisinde yer alan “Yan Sanayici Başvuru Formu'nu oldurarak İTO Türk Yan Sanayi Borsası'na 6 Eylül 2010 tarihine kadar faks yoluyla iletmeleri önemle rica olunur.

FAKS:  0212 513 82 19

Haber Tarihi : 2/9/2010