SATSO Başkanı Akgün Altuğ:'' Şirket detayları ve projemizi müstakbel ortaklara aktardık. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü ile de Salı günü Ankara'da bir araya geleceğiz. Oluşuma destek veren herkese ve yerel basınımıza da teşekkür ediyorum' dedi

Sakarya TİGEM arazilerinin 30 yıllığına kiralanması doğrultusunda 24 Eylül'de açılacak ihaleye katılmak amacıyla Sakarya‘daki konuyla ilgili örgüt ve yatırımcıların öncülüğündeki konsorsiyumun şirketleşme detayları aktarıldı.
Geçtiğimiz günlerde konsorsiyumun şirketleşmesi amacıyla düzenlenerek genel bilgilendirme ve amaç ve yöntemler hakkında bilgi verilen “TİGEM'e Çağrı Toplantısı”nın ardından bugün de TİGEM arazileri üzerinde kurulması tasarlanan proje taslağının detayları hakkında yatırımcı adaylarına bilgi verildi.
Tek oturumdan oluşan toplantının moderatörlüğünü Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ gerçekleştirirken Şirket Kurma Danışmanları Yalçın Bıçak ve Proje Danışmanı Erhan Gökdemir de proje fizibilitesi, sözleşme hakkında detaylı bilgi verdiler.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ konuşmasında, projenin genel olarak incelendiğinde orta ve uzun vadede verimli olacak, yatırım sahiplerine ve şehrimize kazanımları olacak bir proje olduğunu ifade ederek yatırımcı adaylarını beklediklerini dile getirdi. SATSO Başkanı Akgün Altuğ:'' Şirket detayları ve projemizi müstakbel ortaklara aktardık. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü ile de Salı günü Ankara'da bir araya geleceğiz. Oluşuma destek veren herkese ve yerel basınımıza da teşekkür ediyorum' dedi
15 Eylül 2010 tarihine kadar başvuruların katılımcıların beklendiğini 15 Eylül'den sonra 24 Eylül'e kadar da şirketleşme işlemlerinin tamamlanarak ihaleye hazır hale gelmeyi planladıklarını dile getirdi. Şirket detayları ve proje konusunda isteyenler SATSO' dan bilgi alabilecek.
Haber Tarihi : 3/9/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::