Çok değerli hemşehrilerim,

Odamızın saygıdeğer üyeleri,

İçinden geçtiğimiz mübarek Ramazan Ayı'nı, Ramazan Bayramı ile sonlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her türlü çatışmadan, kavga ve kaygılardan uzak olması gereken böylesine özel günlerin her şeyden önde ortak değerlerimizi hatırlamamıza vesile olmasını diliyorum.

Bizleri birbirimize bağlayan ortak geçmiş ve yine birlikte karşılayacağımız ortak gelecek, toplumsal ilişkilerimizde hakim olması gereken birlik duygusunun en önemli sebebidir. Zira her ne yaşarsak yaşayalım etrafında buluştuğumuz ve kenetlendiğimiz ortak değerlerimiz vardır ve bu değerlerin önde geleni de bayramlarımızdır.

Sahip olduğumuz dayanışma ruhu tüm sıkıntılarımızın aşılması için sahip olduğumuz en büyük güçtür. Yeter ki farkında olalım ve hayatımıza hakim kılalım.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın ülkemize, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Saygılarımla,

A.Akgün ALTUĞ