TİGEM için şirket oluştu

Karasu TİGEM arazisinin ilimize kazandırılması için SATSO önderliğinde oluşturulan konsorsiyum, şirket kurma çalışmalarını tamamladı.  Bugün SATSO 'da yapılan toplantı sonucunda geçici yönetim oluşturularak noter tasdiki  gerçekleştirildi.

 

 Geçici yönetimde A grubu hisse temsilcileri SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve Ticaret Borsası Başkanı Fikri Koç olurken  B Grubu hisselerinde İsmet ÇALIŞKAN, Muzaffer Güneş,Erdal Tünay, Mustafa Kösemusul  ve Günay Güneş  geçici yönetimi oluşturdular.

 Denetleme kurulu üyeleri   SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç,Arif Pırıldar ve Adnan Borazancıoğlu isimlerinden oluştu.

 

 

 24 Eylül de yapılacak olan kiralama ihalesine katılmak için oluşturulacak şirket için destek veren kurum ve kuruluşlar bugün SATSO'da tekrar bir araya geldi. Yapılan toplantıda, kurulacak olan şirkette hisse sahibi olan kurum ve kuruluşlara, yönetim ve  ihale ile ilgili hukuksal yönden ve muhasebe yönünden bilgiler verildi.

 Toplantıya katılan tüm üyeler çok heyecanlı olduklarını belirterek TİGEM arazilerinin, mutlaka ilimize kazandırılması gerektiği ifade ettiler ve , “Şu ana kadar, kurulması düşünülen şirketimize, çok sayıda yakın kurum ve kuruluş hisse alarak destek verdi. Destekler devam ediyor. Bu arazinin ilimize kazandırılması ile, hayvancılık sektöründe ilimiz büyük bir yol kat edecektir.  Bizler, bu arazinin ilimize kazandırılması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu konuda kamuoyundan siyasilerde ve milletvekillerimizden destek istiyoruz” dediler. Şirketi oluşturmak için geçici oluşturulan yönetim kurulunun başkanlığına SATSO Başkanı Akgün Altuğ getirilirken yardımcıları da ATB Başkanı Fikri Koç ve Muzaffer Güneş oldu.

 

24 Eylül'de yapılacak olan Karasu TİGEM arazisinin kiralama ihalesine katılmak amacı ile SATSO öncülüğünde oluşturulan, konsorsiyum şirketleşmesinin ardından  SAKARYA için hayvancılık üssü olmasında hayati önem taşıyan projelerini tanıtma ve ANKARA'dan destek alma çalışmalarını da başlatacaklar

 

Haber Tarihi : 19/9/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::