SATSO Türk Müziği Topluluğu,  müziğe gönül veren, toplumun her kesiminden ve her yaştan insanı bir araya getirerek çalışmalarına başlıyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Topluluğu, 2010-2011 sezonu çalışmalarını, Şef Münevver İtil ve Sanat Yönetmeni Hamdi İtil yönetiminde sürdürecek.

2008 yılında kurulan koro, zamanla şehrin sanattaki en önemli oluşumlarından biri oldu. Sanat müziği tutkunları arasında çeşitli meslek ve yaş gruplarından bir araya gelen 30 sanatsever Türk Sanat Müziği'nin inceliklerini çeşitli konserlerle sunuyor. SATSO Hizmet binasında çalışmalarını sürdüren Koro, üç yılda 7 farklı repertuardan oluşan konserlere imza attı ve Sakarya halkının beğenisini kazandı.

Şef Münevver İtil “Pazartesi akşamları 19:00-21:30 saatleri arasında faaliyet gösterecek olan koromuza yeni üyelerin de katılımlarını alarak daha güçlü ve yapılanmış bir biçimde dönem hazırlıklarına başlayacağız. Koromuza tüm sanatseverleri, SATSO çalışanlarını, SATSO üyelerini, Türk kültürünü yaşatmada en büyük unsur olan üniversite öğrencilerini bekliyoruz. Bu buluşmaya önderlik eden ve tüm çalışmalarımıza da destek veren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.'' dedi.

 Koro Şefi Münevver Şenduran İtil; çalışma günleri bir araya gelmenin koro üyeleri ve kendisi için son derece heyecan verici olduğunu belirtti.

 

Haber Tarihi : 23/9/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::