Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel SATSO  Meclisinin Onur Konuğu

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ,  başarının model alınması anlamında örnek kişileri SATSO Meclisi'nde ağırlamaya gayret ettiklerini ve son günlerde büyük bir başarıya imza atan basketbolcularımızı da konuk etmeyi planladıklarını söyledi.

Milli Takımımızın Dünya ikinciliğine ve ülkemizin 2010 FIBA Dünya Şampiyonası organizasyonundaki başarısına tebrik yağarken; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da 29 Eylül 2010 Çarşamba günü yapılacak olan Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısına onur konuğu olarak Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ve Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş' ı davet etti.

Davete olumlu cevap veren Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel; “Sakarya'da olmak bizim için onurdur. Başarıda payı olan arkadaşlarımla SATSO Eylül Meclisinde olacağız” dedi. 29 Eylül 2010 Çarşamba günü yapılacak toplantının ilgi görmesi bekleniyor…

Haber Tarihi : 25/9/2010