SAİGEP Eğitim Programında Lojistik ve Lojistiğin Dış Ticaretteki Önemi” konulu toplantıya REYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven katılacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Sakarya Üniversitesi tarafından birlikte yürütülen Sakarya'nın İhracat ve İthalatını Geliştirme Projesi (SAİGEP) kapsamında “Lojistik ve Lojistiğin Dış Ticaretteki Önemi” konulu bir toplantı yapılacaktır.

01 Ekim 2010 Cuma günü (YARIN) saat 16:00'da SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda düzenlenecek olan toplantıya REYSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven konuşmacı olarak katılacaktır.

Söz konusu toplantının ardından da 08 Nisan 2010 itibariyle başlayan ve 4 ay süreyle devam eden ve katılımcılar tarafından ilgi ile takip edilen Sakarya'nın İhracat ve İthalatını Geliştirme Projesi'nin (SAİGEP)  eğitim programı sertifika töreni gerçekleştirilecektir.

Haber Tarihi : 30/9/2010