Sakarya Sanayici ve İş Adamları Derneği(SASİAD)'nin Düzenlediği ve SATSO tarafından da desteklenen Expo Ticaret ve Sanayi Günleri Fuarı'na büyük ilgi gösterildi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Kent Meydanı'nda Kurulan 3 Bin Metrekarelik Çadırda Düzenlenen Fuarda, İnşaat, Otomotiv, Güvenlik, Temizlik, Elektronik ve Müzik Aletleri Sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 Firma yer aldı.

Fuarın açılış törenine Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, Sanayi ve Ticaret Müdürü Özcan Keskin, İl Kültür Mü dürü Hüseyin Yorulmaz fuarda stand açan kuruluşlar ve vatandaşlar katıldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın da 50 metrekare alanda açtığı stant ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı. SATSO'nun faaliyetleri ve hizmetleri ile ilgili yayınların sergilendiği stantta ayrıca Sakarya ve SATSO'nun tanıtım filmi de aralıksız olarak yayınlanarak ziyaretçilerin ilgisini çekti. Son günlerde gündemde oldukça büyük yer tutan TİGEM İhalesi ile ilgili de bir dosya hazırlanarak ilgilenen ziyaretçilerin istifadesine sunuldu. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ bu tür fuarların üyelerle ve halkla SATSO arasındaki bağın kuvvetlenmesine vesile olması sebebiyle çok önemsediklerini ve gösterilen ilginin de ilimizin merkezi alanlarda ve halka yönelik böyle organizasyonlara ihtiyaç duyduğunun ciddi bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Kızılay Standına uğrayan Vali Mustafa Büyük, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve beraberlerindeki heyet ayrıca Pakistan'a yardım sandıklarına bağışta bulundular.

 

 

Haber Tarihi : 4/10/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::