İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia'daki standtta  teknolojik altyapısıyla tanıtılan  SATSO ilgi görüyor

Avrasya'nın en büyük dijital iş geliştirme ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan tüm dikey sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını bir araya getiriyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da,  Avrasya'nın en büyük iş geliştirme platformu CEBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda bir stand açarak ilimiz ve Odamızın teknolojik altyapısı ile ilgili tanıtımlarda bulunuyor.Tanıtımlarda kullanılan sloganlar şunlar,

ŞEFFAF YÖNETİM : SATSO MECLİS TOPLANTILARI İNTERNET ÜZERİNDEN CANLI YAYINLANIYOR.

SÜREKLİ EĞİTİM : SATSO BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ SATSO TV İLE 7 GÜN 24 SAAT İZLENİYOR.

E-SATSO YAKINDA FALİYETTE OLACAK: SATSO ÜYELERİNİN TÜM İŞLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLE BİLMESİ İÇİN GEREKLİ ALT YAPI HAZIR.

TİCARET PORTALI İLE TÜM ÜYELER DÜNYA İLE BULUŞUYOR : SATSO ÜYELERİ PORTALINI KULLANARAK ÜRÜN VE HİZMETLERİNİ ÜCRETSİZ OLARAK TANITMA İMKANINA SAHİP
Fuarda yer alan SATSO standındaki görevliler tarafından Oda üyelerini faaliyetler ve yeniliklerden haberdar eden E-Bülten, aranan bilgiye en kolay ulaşımı sağlayan SATSO Bilgi Kütüphanesi ve Odamızın etkin iletişim hizmetleri hakkında da ziyaretçilere bilgi veriliyor.

Ayrıca 07 Ekim 2010 Perşembe günü saat: 07.00'de Kent Meydanından hareket edecek bir araçla üyelerimizin günübirlik olarak fuarı ziyaret etmeleri ve yeni teknolojileri takip etme fırsatı sunulacak.

Bu yıl on birinci kez kapılarını açacak olan, Avrasya'nın en büyük iş platformu CeBIT Bilişim Eurasia 2010'da “İş Dünyası” ve “Dijital Yaşam” ana bölümlerinin yanı sıra, "Kamu Sektörü" ve "Medya & Özel Sunumlar" adında iki yeni ana bölüm de yer alıyor.Fuarda iş dünyasına yönelik çözümlerin yanı sıra e-devlet, e-belediye, akıllı kentler, kamu, Green IT, akıllı ev teknolojileri, web teknolojileri, 3D teknolojiler, yeni görüntüleme ve baskı sistemleri de  sergilenecek.

Dış Ticaret Müsteşarlığı  da CEBIT Bilişim Eurasia'ya destek veriyor.Fuarda bu yıl 6 milyar Euroluk iş hacmi gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber Tarihi : 6/10/2010