Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin hizmet kalitesini yükseltmek,  kurumsal yapılarının gelişmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. 

 

Firma çalışanları ile yöneticilerinin bireysel ve yönetimsel açıdan yetkinlik kazanmalarına yönelik geliştirici, temel oluşturucu eğitimler düzenleyen SATSO ” Marka Yaratma Ve Yaşatmanın Püf Noktaları”  eğitimi ile üyelerinin markalaşarak ilerlemelerine öncülük edecek.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde, 14 Ekim 2010 Perşembe Günü 10.00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan Marka Yaratma Ve Yaşatmann Püf Noktaları”  konulu eğitim ABİGEM Eğitmenleri “Belma CANBAY ve İbrahim DEVECİOĞLU” gözetiminde gerçekleştirilecek.

 

Söz konusu eğitim seminerinde, ”Geçmişten Günümüze Markalaşma,Örneklerle Marka Türleri, Tanınmış Marka Yaratmanın 18 Kuralı, Markalama süreci ve Dikkat Edilmesi Gerekenler, Tescil edilebilir Marka Yaratma, Korunabilir Marka Yaratma, TPE Marka Karar Kriterleri, Marka İsim Analizi Grup Çalışması, Bazı Markalar Türk Patent Enstitüsü tarafından neden reddedilir?, Marka Benzerlik Sendromu ve Uygunluk Araştırmaları, Marka Koruma Yolları Markanın Sürekliliği için Yasal Zorunluluklar” konularında detaylı bilgiler verilecek.

Odamız eğitim salonunda yapılacak olan eğitime katılım ücreti; kişi başına 30-TL'dir. (Otuz TürkLirası) Katılımın 25 kişi ile sınırlı olduğu eğitim sonrasında katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

 

 

Eğitim hakkında; 264 291 03 00 no'lu (dahili 1134) telefon aracılığıyla detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Haber Tarihi : 7/10/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::